3D Bútortervező
Tervezd meg konyhádat ingyen!

Partnereink

Gamper Üzletház Kft.
Zalaegerszeg
Aknis Bútor    
Zalaszentgrót
Sárai és Csomai Bt.
Veszprém
Gyurasics Bútoripari Kft.
Pécs
Meister-Holz Kft.    
Pápa
Horváth Faipari Kft.   
Kecskemét
Dósafa Bútor Kft.
Budapest, XIV. ker.

Gyurasics Bútoripari Kft.

Cím 7629 Pécs, Névtelen u. 5.
Telefon (72) 313-228
Fax (72) 333-611
Web http://www.gyurasics.hu
E-mail

butoraruhaz@gyurasics.huBemutatkozás

Gyurasics József 1991-ben alapította meg a Gyurasics Bútoripari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft-t. A stílbútorok mellett ekkor már jelentős teret hódított minden egyéb bútor, különösen a konyhabútorok gyártása is. A kereskedelmi tevékenységre a bútoripari alapanyagok, segéd- és díszítőanyagok kereskedelme volt jellemző.

A fejlődés következő nagy állomása a 7500m2 területű telephely megvásárlása volt a Névtelen út 5. alatt. A raktárak folyamatos építésével párhuzamosan megindult a faforgács bútorlapok és egyéb lapáruk kereskedelme, ami jelentősen megnövelte a vásárlók számát, illetve a többi áru forgalmát is. A dolgozók létszáma és a géppark folyamatosan nőtt, ami lehetővé tette a szolgáltatások bővítését (furnérozás, lapszabászat, élzárás, felületkezelés stb.), és a jobb minőségű munkát is.
Nagy lépés volt a cég életében az 1000m2-es HÁRSFA bútoráruház megépítése is. Feladata elsősorban a saját műhelyekben gyártott bútorok árusítsa, illetve egyedi tervezésű bútorokat, kárpitozott bútorokat, étkezőket, kiegészítő bútorokat és ajándéktárgyakat, lakás-dekorációs termékeket forgalmaz a Gyurasics Kft.